Hoogtepunten: Regisseur Ghostwire: Tokyo denkt na over vervolgen en dlc

Hoogtepunten: Regisseur Ghostwire: Tokyo denkt na over vervolgen en dlc

Kenji Kimura, de regisseur van Ghostwire: Tokyo, zou graag uitbreidingen en vervolgen op de game maken.

Dat meldt hij in een interview met IGN Japan - vertaald door GamesRadar. Hoewel er nog niets bekend is over de toekomst van de nieuwe franchise, laat hij weten graag terug te keren naar deze spelwereld. "Wanneer we weer in wat kalmer vaarwater zitten, heb ik ideeën voor dlc en vervolgen, en ik wil ze maken. Er ligt nog niets vast, dus ik kan verder niets delen."

Ghostwire: Tokyo verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5 en pc. De game is een jaar console-exclusief voor PlayStation 5, dus kan na 25 maart 2023 in principe ook naar Xbox-consoles komen. 

De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Ghostwire: Tokyo barst van de originaliteit en ziet er ook nog eens schitterend uit. Toch kan dat niet verhinderen dat er tegen het einde van de game die typische sleur van openwereldgames insluipt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou dit alleen maar toe juichen. De game is niet voor iedereen maar het Japanse mythologische sfeertje was voor mij toch wle echt heerlijk om door heen te spelen. Heb ook de platinum gehaald en me geen moment verveeld, dus kom maar op met dlc en deel 2

0

Aanbevolen voor jou