Regisseur Dragon Age bevestigt nieuwe game, Jade Empire 2 niet onmogelijk | Gamer.nl

Regisseur Dragon Age bevestigt nieuwe game, Jade Empire 2 niet onmogelijk | Gamer.nl

In de podcast href="https://soundcloud.com/the1099/episode-98-mike-laidlaw-on-how-dragon-age-is-made-and-the-probability-of-jade-empire-2">The 1099</a> heeft Dragon Age-regisseur Mike Laidlaw bevestigt dat het team "iets doet met Dragon Age".

"We doen zeker iets met Dragon Age, en ik voel me er goed bij om dat naar buiten te brengen. Meer kan ik echter niet vertellen."

Ook meldt Laidlaw dat een vervolg op de Bioware-game Jade Empire werd overwogen, maar dat het vanwege de capaciteit van het team niet mogelijk was om de game naast Dragon Age te ontwikkelen. Toch is een tweede deel in zijn ogen niet onmogelijk:

"Er werd gepraat over Jade Empire 2 en het werd overwogen. Laat ik het zo zeggen: in een universum waarin er na veertien jaar een Beyond Good & Evil 2 wordt aangekondigd, kan er ook een Jade Empire 2 zijn. Als iemand zou vragen: "Wat zou je doen met Jade Empire 2?", dan had ik een antwoord. Een heel duidelijk antwoord."

De uitspraken van Laidlaw zijn hier rond de 59e minuut van de podcast te beluisteren. Eerder bevestigde een schrijver dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Dragon Age-game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou