Reggie Fils-Aimé over vroege aankondiging Metroid Prime 4 | Gamer.nl

Reggie Fils-Aimé over vroege aankondiging Metroid Prime 4 | Gamer.nl

In een interview met href="https://www.polygon.com/2017/6/15/15813568/nintendo-metroid-prime-4-switch-e3-2017">Polygon </a>heeft Reggie Fils-Aimé uitgelegd waarom Metroid Prime 4 in een vroeg stadium werd aangekondigd.

"We wilden duidelijk maken dat Metroid een belangrijke franchise is voor ons. Om Metroid-fans tevreden te houden, moesten we er zeker van zijn dat ze weten dat er een geweldige console-ervaring aankomt, naast Metroid: Samus Returns voor 3DS.

Dat is wat we duidelijk wilden maken: het is niet het een of het ander. We willen onze platformen ondersteunen met goede en nieuwe Metroid-ervaringen."

Over het feit dat Samus Returns voor 3DS niet getoond werd tijdens de Spotlight, zei Reggie dat Nintendo uit ervaring weet dat consumenten "in de eerste plaats meer informatie willen over console-games." Daarnaast hebben sommige games volgens hem een langere demonstratie nodig met commentaar van ontwikkelaars.

Metroid Prime 4 is in ontwikkeling voor Nintendo Switch. Een releasedatum voor de game is nog onbekend. Metroid: Samus Returns komt op 15 september naar 3DS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou