Redout, Prey en Jotun vandaag nog gratis verkrijgbaar via Epic Games Store

Redout, Prey en Jotun vandaag nog gratis verkrijgbaar via Epic Games Store

De games Redout, Prey en Jotun zijn alleen nog vandaag tot 17:00 uur gratis verkrijgbaar op de Epic Games Store.

De spellen kunnen tot die tijd nog gratis geclaimd worden - daarna komt er een ander spel gratis beschikbaar. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wat de nieuwe game is die gratis aangeboden wordt.

Redout verscheen in 2016 en is geïnspireerd door games als F-Zero en WipEout. Spelers racen over een futuristische aarde waarin dit een van de populairste sporten is. Op 26 mei komt het vervolg Redout 2 uit. Het gaat overigens om de Enhanced Edition van de game.

Prey is een geprezen sciencefictiongame van Arkane Studios, de ontwikkelaar van Dishonored en Deathloop. In het spel doen spelers een ruimtestation aan dat geteisterd wordt door mysterieuze wezens die in allerlei objecten kunnen veranderen. De speler zelf kan echter ook speciale krachten vergaren. Het spel wordt geprezen om diens realistische ervaring en omgeving.

Tot slot is Jotun: Valhalla Edition vandaag nog gratis verkrijgbaar via Epic Games Store. Dit handgetekende vikingspel laat gamers het opnemen tegen bazen - er zijn geen reguliere vijanden. Wel zijn er meer dan genoeg puzzels en interessante omgevingen te vinden. De Valhalla Edition bevat een boss rush-modus met sterkere vijanden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou