'Redfall combineert Arkane met Far Cry 2 of Stalker'

'Redfall combineert Arkane met Far Cry 2 of Stalker'

De aankomende game Redfall is volgens de regisseurs van de game een combinatie tussen een Arkane-spel en Far Cry 2 of Stalker.

Dat melden Harvey Smith en Ricardo Bare in een interview met GamesRadar. Het valt het duo op dat Redfall vaak met Left 4 Dead wordt vergeleken, maar dat klopt volgens hen niet helemaal. "Er zijn vier speelbare personages, je kunt samen coöperatief spelen en je neemt het op tegen ondoden. Maar de manier waarop je Redfall speelt en ervaart is compleet anders. Redfall lijkt meer op Far Cry. Het voelt alsof we de creatieve waarden van Arkane combineren met Far Cry 2 of Stalker."

De regisseurs laten ook weten dat ze het best spannend vinden dat het spel meteen op release op Game Pass verschijnt - aangezien Arkane onderdeel is van Bethesda en ze zijn overgenomen door Microsoft. "De hoeveelheid spelers die Game Pass biedt is gigantisch voor ons. Het is schokkend en een beetje eng. Hoeveel mensen gaan Redfall gedurende de eerste week spelen? Wat als het veel meer is dan we hadden verwacht... we gaan heel snel heel veel feedback krijgen en heel veel mensen krijgen te zien waar we de afgelopen paar jaar onze tijd aan hebben besteed."

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. Ontwikkelaar Arkane is bekend van games als Dishonored, Prey en Deathloop.

Redfall komt ergens gedurende de eerste helft van dit jaar uit op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. Een precieze releasedatum is er op moment van schrijven nog niet, maar volgens recente geruchten komt de game ergens in mei uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoe meer ik hierover lees, hoe enthousiaster ik word!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou