Redesign Sonic-film: 'Fans hebben ook een stem'

Redesign Sonic-film: 'Fans hebben ook een stem'

De executive producer van de aankomende Sonic the Hedgehog-film, Tim Miller, heeft zich uitgelaten over het redesign van de mascotte.

De Sonic-film zou in eerste instantie nog dit jaar verschenen, maar werd na de eerste trailer uitgesteld naar 14 februari 2020 vanwege kritiek van fans op het design van de mascotte zelf.

"Dit is een franchise en het moet geweldig zijn", aldus Miller tegen Variety. "Ik begreep fans, en (regisseur) Jeff Fowley ook. Toen het allemaal uit de hand liep, meldde ik dat het belangrijk was om te melden dat we het hadden verknalt. Jeff had toen al een tweet verzonden. Het is een goede man. Het was de juiste manier om er mee om te gaan. De fans hebben ook een stem. Er is een juiste manier om te luisteren."

Miller denkt dat fans het nieuwe design van Sonic zullen waarderen. Het nieuwe design is nog niet aan de buitenwereld getoond. In de film spreekt Ben Schwartz de stem van Sonic in, en Jim Carrey speelt de rol van rivaal Doctor Robotnik. Verder spelen James Marsden, Natasha Rothwell, Tika Sumpter, Neal McDonough en Adam Palley in de film.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

is de stem van de fans niet "maak deze film aub niet" haha

0

Nooit begrepen hoe zoveel mensen aan een film kunnen werken en dat niemand kan aangeven dat ze de verkeerde kant opgaan qua design. Dit kon je al van mijlenver zien aankomen. Uiteindelijk kost het je veel geld ( dat ze dit bewust hebben gedaan geloof ik niet echt ), en loopt je reputatie een deukje op.

0
test

@FredrickSalmon Ja zeker ik kan het ook echt niet begrijpen maar vind wel gaaf dat ze er nu toch iets er aan doen

0
test

@FredrickSalmon Waarom niet? Kan best ingecalculeerd en zo denken fans dat ze echt invloed hebben wat weer positief is.

0
test

@FredrickSalmon Ligt denk ik heel erg aan de top-down structuur van de organisatie. Maar een handjevol mensen beslissen over dit soort dingen en iedereen daaronder doet wat hen wordt opgedragen.

0

@FredrickSalmon deze versie van sonic is gewoon te lelijk voor woorden.

0

Aanbevolen voor jou