Redesign Anthem is een 'lang proces'

Redesign Anthem is een 'lang proces'

De beloofde redesign van Anthem zal een 'lang proces' zijn. Dat zegt Christian Daley van BioWare Austin href="https://blog.bioware.com/2020/05/15/may-anthem-update/">in een blogpost.</a>

In zijn blog vertelt Daley dat zijn team vanwege de coronacrisis vanuit huis werkt. Ze houden de feedback van spelers scherp in de gaten om verbeteringen voor de game te bedenken. "We nemen al jullie feedback mee in ons grote kookboek van dingen waar we mee experimenteren in Anthem."

Volgens Daley werkt er op dit moment een team van ongeveer dertig mensen aan de game. Hij zegt niet wanneer spelers een nieuwe versie van Anthem kunnen verwachten, maar het kan nog wel even duren. "Spoiler: dit is een lang proces. Het team is klein, maar het hele idee hiervan is dat we teruggaan naar de tekentafel. Met een klein team zijn we wendbaarder dan met een groot team."

Anthem kwam uit in februari 2019 en werd niet met veel enthousiasme ontvangen. Saaie missies, te weinig content en ongeïnspireerde loot waren een aantal van de grootste klachten. Wij beloonden de game destijds met een 6. Afgelopen februari kondigde BioWare-baas Casey Hudson aan dat Anthem een redesign zou krijgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap dat er een hoop geld in deze game is gestoken en dat ze het daarom proberen te redden. Maar aan de andere kant, hoeveel geld heeft EA? Het zou ze sieren als ze gewoon een keer zouden zeggen "ok, we fucked up, Anthem was een kutgame, we stoppen ermee", geef de kopers een gratis game naar keuze uit de origin shop of zo als compensatie. P.S. Ik weet ook echt wel dat dit nooit gaat gebeuren hoor.

0
test

@niqomipa en 12 bij een lokale gameshop.

0

Aanbevolen voor jou