Reddit-gebruiker lekt mogelijke informatie over Diablo 4

Reddit-gebruiker lekt mogelijke informatie over Diablo 4

Reddit-gebruiker href="https://www.reddit.com/user/PracticalBrush12/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">PracticalBrush12 </a>deelt <a href="https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/dpgwmv/diablo_4_information_leak_spoiler/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">mogelijk informatie over Diablo 4</a>, die mogelijk deze week tijdens Blizzcon wordt aangekondigd. De informatie wordt bevestigd door gerenommeerde Twitter-gebruiker Daniel Ahmed (<a href="https://twitter.com/zhugeex" rel="noopener noreferrer" target="_blank">ZhugeEX</a>), die bekendstaat om het delen van nieuws over games.

PracticalBrush12 zegt dat de nieuwe toevoeging aan de Diablo-franchise donkerder en viezer wordt dan de voorgaande games, “geen regenboog-glimmende-shit dit keer,” aldus de lekker. Hij geeft een uitgebreide beschrijving over wat het dan wel gaat zijn; lichamen verstrooid over de map, woestenij, grotten omringd met lichaamsresten, crypten, moerassen en meer.

Verder deelt hij de gedachte dat het wellicht gaat om een open wereld, naar aanleiding van de grootte van de maps die hij zegt te hebben gezien. Tevens kunnen paarden bereden worden en hebben de personages meer interactie met de omgeving, zoals het beklimmen van rotsen.

Ook geeft hij wat meer informatie over de verschillende klassen die hij tot nu gezien heeft. Hij noemt een Mage, die gebruikmaakt van vuur, ijs en bliksem, een Barbarian met zwaarden, bijlen en meer en laatste noemt hij de Druid. Deze maakt gebruik van bliksem, wind en kan zichzelf transformeren in bepaalde dieren. Als laatste meldt hij dat er een coöperatieve modus voor vier spelers gaat zijn bij de lancering van de game.

Brush deelt vaker informatie over games die uiteindelijk correct blijkt te zijn. Veel van de reacties op zijn berichten denken zelfs dat het een geplande marketingtruc is.

De informatie die hij over Diablo 4 heeft gedeeld wordt tevens bevestigd door Twitter-gebruiker Daniel Ahmed, die ook bekendstaat voor het delen van nieuws en voor de betrouwbare aard van zijn informatie. Hij zegt dat de informatie die Brush deelt overeenkomt met wat hij er al van weet.

Het is goed mogelijk dat er meer informatie vrijkomt over Diablo 4 tijdens de Blizzcon van aankomend weekend, tot dan blijft alle informatie pure speculatie.

Lees ook onze column: Kan Diablo 4 BlizzCon redden?

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben toch wel erg benieuwd naar wat ze morgen gaan laten zien.

0
test

Diablo <3 kan niet wachten

0

Aanbevolen voor jou