Red Faction: Guerrilla krijgt flinke update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het belangrijkste aspect van de update is het klaarmaken van het spel voor de Demons of the Badlands-uitbreiding die 13 augustus op het Playstation Network en de Xbox live Marketplace verschijnt. In deze uitbreiding krijgt de speler een kijkje in de geschiedenis van de mysterieuze Raiders.

De update voegt daarnaast een nieuwe Wrecking Crew-modus toe, inclusief vier levels die eerst alleen beschikbaar waren voor spelers die het spel hadden gereserveerd.

Ook de campagnemodus heeft een handige verbetering gekregen. Ertsvoorraden worden voortaan met een paarse stip op de kaart aangegeven, zodat hier niet meer eindeloos gespeurd naar hoeft te worden. Een complete lijst met verbeteringen is te vinden op de officiële Red Faction site.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou