Red Faction: Armageddon vanaf 3 juni verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Red Faction: Armageddon bouwt voort op de evenementen uit Red Faction: Guerrilla en de film Red Faction: Origins die in maart wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender Syfy. "Armageddon is een indrukwekkende nieuwe titel binnen de franchise waarin Volition de grenzen van technologie en sciencefiction wederom verlegt", vertelt Danny Bilson, executive vice president van THQ's Core Games-afdeling. 

Red Faction: Armageddon

In Red Faction: Armageddon kan de speler, net zoals in voorganger Guerrilla, objecten in zijn omgeving verwoesten. In Armageddon is er nu ook de mogelijkheid om schade ongedaan te maken en objecten juist weer op te bouwen. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld nieuwe routes en dekkingsmogelijkheden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou