Red Faction: Armageddon komt in maart 2011 uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe Red Faction-game werd afgelopen weekend aangekondigd, maar het was nog niet bekend wanneer de game zou verschijnen. Ook zijn er wat meer details over het verhaal bekendgemaakt. Zo heeft Darius Mason, de kleinzoon van Alec Mason uit Red Faction: Guerrilla, per ongeluk een buitenaards ras wakker gemaakt terwijl hij rondspeurt op de gekoloniseerde planeet Mars. Hiermee zet hij de toekomst van de mensheid op het spel.

Mason moet de kolonisten redden, het bewoonbare gebied op Mars weer veilig maken en buitenaardse wapens maken met artefacten die hij vindt. De game bevat tevens een nieuwe multiplayermodus waarin vier spelers golven vijanden moeten tegenhouden. De eerste trailer lijkt eerder op de schietactie uit de eerste twee Red Faction-games dan op de open wereld van Red Faction: Guerrilla, al lijken de totaal vernietigbare omgevingen uit het derde deel wel terug te keren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou