Red Dead Redemption-patch lost antivirus-problemen op

Red Dead Redemption-patch lost antivirus-problemen op

Rockstar heeft een patch uitgebracht die zowel de Rockstar-launcher als de pc-versie van Red Dead Redempion 2 moet verbeteren.

De lancering van Red Dead Redemption 2 is allerminst soepel verlopen. Veel spelers ervaren problemen met de game en hebben deze bij Rockstar gemeld. Om de problemen van de spelers te verhelpen heeft de ontwikkelaar vannacht een flinke patch gelanceerd.

Volgens Rockstar worden veel van de voorkomende problemen veroorzaakt door antivirus-programma's, die op de achtergrond aan staan. Dit probleem werd door spelers opgelost door hun antivirus-programma uit te schakelen. Volgens Rockstar is dit na de patch niet meer nodig.

Zoals gezegd heeft de Rockstar-launcher ook een patch gehad. De hoofdoorzaak van de patch is het probleem dat de launcher onnodige meldingen weergeeft of zichzelf afsluit.

De patch focust zich voornamelijk op de bovengenoemde problemen, echter blijven er andere problemen binnenstromen. Zo zijn er veel klachten over een stug werkend menu en plotselinge gamecrashes. Houd hier dus rekening mee als je de game speelt en dek jezelf bijvoorbeeld in met een tweede savegame.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Menu is mega kut. Begint te flikkeren en verdwijnt vervolgens voor de helft of driekwart verdwijnt.

0
test

@Battlestar28 Heb ik niet gemerkt, heb je wel de laatste drivers geïnstalleerd? Heb je zowel DX12 als Vulkan geprobeerd? etc etc...

0

Aanbevolen voor jou