De vier downloadbare pakketten komen in de komende maanden uit op Xbox Live en PlayStation Network. De eerste DLC, genaamd 'Legend and Killers Pack', voegt negen locaties en acht personages toe aan de multiplayer van het spel. Daarnaast kunnen spelers aan de slag met de Tomahawk, een projectielwapen.

Het tweede DLC-pakket, het 'Liars and Cheats Pack', voegt een competitieve 'Attack and Defend'-multiplayermodus toe, evenals een aantal mini-games en een Explosive Rifle. Het derde pakket, het 'Free Roam Pack' brengt onder andere nieuwe modi en gebieden naar de game. De vierde DLC, 'Undead Nightmare Pack',  voegt een compleet nieuw singleplayeravontuur toe aan de game met nieuwe uitdagingen, quests en acht nieuwe zombiepersonages voor de multiplayer.

De 'Legends and Killers'-, Liars and Cheats'- en 'Undead Nightmare'-pakketten gaan 800 Microsoft punten en 9,99 euro kosten op respectievelijk Xbox Live en PlayStation Network. De prijs van het 'Free Roam Pack' moet nog vastgesteld worden. Precieze lanceerdata voor de laatste drie DLC-pakketten worden later bekend gemaakt, de eerste DLC zal begin augustus verkrijgbaar zijn.