Red Dead Redemption krijgt in juni gratis coöperatieve modus | Gamer.nl

Red Dead Redemption krijgt in juni gratis coöperatieve modus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Outlaws to the End Mi ion Pack bevat zes nieuwe mi ies die door twee tot vier spelers doorlopen kunnen worden. Spelers kunnen daarnaast nieuwe achievements en trophies verdienen.

Mi ies

Drie van de zes mi ies zijn al uit de doeken gedaan. 'Walton's Gold' gaat om een bende die een mijnkamp vol goud bezet. Spelers moeten zich hier doorheen zien te worstelen en een mijnwagen vol met goud zien te gooien. 'The River' laat spelers met een vlot over een rivier varen, terwijl rebellen aan de zijkanten van de rivier te grazen genomen kunnen worden. Dan is er nog 'Ammunition', waarin het Mexicaanse leger het stadje Tesoro Azul bezet. Spelers moeten proberen de stad terug te winnen. Informatie over de andere drie mi ies is nog niet bekend.

Red Dead Redemption verschijnt op 21 mei op Xbox 360 en PlayStation 3. In de game kunnen spelers vrij het Wilde Westen verkennen. Het Outlaws to the End Mi ion Pack is één van de drie aankomende downloadbare pakketten voor Red Dead Redemption en verschijnt ergens in juni op Xbox Live en PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou