Red Dead Redemption 2 wereldwijd 23 miljoen keer verscheept

Red Dead Redemption 2 wereldwijd 23 miljoen keer verscheept

Er zijn wereldwijd 23 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 verscheept.

Dat laat Take-Two Interactive weten tijdens de bekendmaking van zijn cijfers van het derde kwartaal van dit fiscale jaar. De game verscheen op 26 oktober 2018 voor PlayStation 4 en Xbox One. Het gaat hierbij dus om de hoeveelheid exemplaren die aan winkels zijn verkocht.

Dankzij het succes van de openwereldgame wist Take-Two sterke financiële resultaten te boeken in het afgelopen kwartaal. Netto omzet voor het bedrijf lag op 1,249 miljard dollar, in vergelijking met 480,8 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar.

Ook de online modus van Red Dead Redemption 2, genaamd Red Dead Online, helpt mee. Deze modus doet het vooralsnog beter dan GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, het deed in dezelfde periode van zijn levenscyclus.

Take-Two laat daarnaast weten dat de Switch-versie van Civilization 6 "onze verwachtingen significant heeft overtroffen". Het bedrijf kijkt er naar uit het platform te blijven ondersteunen "met de juiste type games".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi om te horen dat er nog goed winst gemaakt wordt met echte games in plaats van update files voor 60 Euro. En EA denkt dat er geen geld in single player zit. Wel als je er moeite voor doet maar ja moeite van EA verwachten is als een intelligent gesprek bij DWDD

0
test

@bigds9fan Ja DWDD is echt dramatisch.

0
test

@EnkiEridu DWDD is een groot reclameblok gemaskeerd als een "talkshow"

0
test

Helemaal gelijk heb je bigds9fan! Ik geeft die €60 dan ook liever uit voor spellen met grote ambities.

0

Aanbevolen voor jou