Update: Red Dead Redemption 2 komt naar Stadia en pc

Update: Red Dead Redemption 2 komt naar Stadia en pc

Update: Red Dead Redemption 2 komt naar Stadia, dit wordt bekendgemaakt via de officiële Stadia-Twitter. De game is vanaf de lancering van Stadia beschikbaar, dit is ergens in November. Er is nog geen specifieke datum bekend voor de release van Stadia.

Origineel:Rockstar brengt Red Dead Redemption 2 volgende maand uit op pc. De game komt naar meerdere online winkels, waaronder de Rockstar Games Launcher en de Epic Games Store.

De pc-versie van Red Dead Redemption 2 is vanaf 5 november beschikbaar via de Rockstar Games Launcher, Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store en "andere digitale retailers". De game komt een maand later ook naar Steam.

Rockstar voegt nieuwe Bounty Hunting missies, Gang Hideouts, wapens en meer toe aan de pc-versie, naast verschillende grafische en technische verbeteringen die de kracht van pc's benutten.

Vanaf 9 oktober is Red Dead Redemption 2 vooruit te bestellen via de Rockstar Games Launcher. Tot en met 22 oktober krijgt men twee gratis games uit de onderstaande lijst:

  • Grand Theft Auto 3

  • Grand Theft Auto: Vice City

  • Grand Theft Auto: San Andreas

  • Bully: Scholarship Edition

  • L.A. Noire: The Complete Edition

  • Max Payne 3: The Complete Edition

Verder worden een aantal bonussen voor de Story Mode en 50 goudstaven voor Red Dead Online inbegrepen. Bij een pre-order op andere digitale winkels krijgen spelers 25 goudstaven voor de online modus.

De eerste screenshots, systeemeisen en details van de pc-versie worden op woensdag 9 oktober gedeeld. Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar voor PS4 en Xbox One. Lees hier onze uitgebreide review van vorig jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Fijn! Zat er aan te komen! Niet een game die bovenaan mijn prioriteiten lijstje staat maar zeker een game die ik ooit wil gaan spelen, dus tof dat deze game nu naar de pc komt!

0

Zei het al enkele weken geleden hier.. November... Gamer liep achter op de geruchten. :)

0
test

@Ferio Wil jij nou een sticker jongen? :)

0

@darkmanwls jazeker, op mijn voorhoofd.

0
test

@Ferio Mag ik je handtekening.. WAT een held!! :O

0

@Markus88 wat is je email, stuur ik hem digitaal op.

0
test

@Ferio [img]https://i.postimg.cc/90DJKbm6/lol.jpg[/img]

0
test

@Paxopoxo Lol :P

0

Aanbevolen voor jou