Red Dead Redemption 2 staat vanaf vandaag op Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 staat vanaf vandaag op Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 staat vanaf vandaag op Xbox Game Pass.

De openwereldgame van Rockstar speelt zich af in de laatste dagen van het Wilde Westen en draait om de criminele Van der Linde-bende. Het is een prequel op Red Dead Redemption. De game verscheen in het najaar van 2018 en wist vele prijzen in de wacht te slepen. Het spel is vooralsnog alleen verkrijgbaar via de consoleversie van Game Pass.

Vanaf vandaag is ook DayZ op Xbox Game Pass beschikbaar. Vanaf 12 mei is Halo 2: Anniversary Edition verkrijgbaar op Game Pass voor pc. Op 14 mei verschijnt Final Fantasy 9 op Xbox Game Pass - de game moet op een nog onbekende datum ook naar Game Pass voor pc komen. Fractured Minds komt op 19 mei naar Xbox Game Pass. Endless Legends komt tot slot op een nog onbekende datum naar Game Pass voor pc.

Deze maand verdwijnen er ook weer een aantal games van de dienst. Vandaag wordt Grand Theft Auto 5 van de Xbox One-versie van Game Pass afgehaald. Vanaf 15 mei verdwijnen Black Desert (Xbox One), Doom (Xbox One), Lego Ninjago Movie (Xbox One), Mega Man Legacy Collection 2 (Xbox One), The Banner Saga (Xbox One en pc), Wolfenstein 2: The New Colossus (Xbox One en pc), Imperator: Rome (pc), Rise of the Tomb Raider (pc) en West of Loathing (pc) van Game Pass.

Red Dead Redemption 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoppa!

0

Misschien dat ik een poging waag na Assasins creed Oddesy, Denk dat na oddesy deze game me te lang duurt.

0

Aanbevolen voor jou