Red Dead Redemption 2 ondersteunt 4K en HDR op Xbox One X | Gamer.nl

Red Dead Redemption 2 ondersteunt 4K en HDR op Xbox One X | Gamer.nl

Red Dead Redemption 2 krijgt ondersteuning voor HDR en 4K op de Xbox One X. Dit staat vermeld op de website van Xbox.

Na het verschijnen van de gameplay-trailer van Red Dead Redemption 2, waren vragen opgedoken over de resolutie van de game. Het was nog niet duidelijk in welke resolutie de game zou uitkomen voor de nieuwe console van Microsoft. Via de PlayStation Blog was al bekendgemaakt dat de game in 4K op PlayStation 4 Pro gaat draaien.

Volgens Windowscentral wilde Rockstar eerst niet reageren op de visuele verbeteringen van de Xbox One X. Dit komt vermoedelijk door de marketing-overeenkomst die Rockstar heeft met Sony. Toch is er nu op de website van Xbox in een lijst van Xbox One X Enhanced-games te zien dat Red Dead Redemption 2 zowel 4K als HDR-ondersteuning zal krijgen. Het is nog niet duidelijk of er meerdere modi beschikbaar worden waarmee spelers kunnen kiezen tu en een hogere framerate of een 4K-resolutie.

Xbox One logo

Red Dead Redemption 2 gaat over Arthur Morgan en de Van der Linde-gang die moeten vluchten voor federale agenten na een mislukte overval in de stad Blackwater. Met agenten en huurmoordenaars op hun hielen worden ze gedwongen om te stelen en te vechten om in leven te blijven in het oude Amerika. Met de problemen die zich voordoen in zowel binnen als buiten de gang moet Arthur een keuze maken om loyaal te blijven of zijn eigen idealen te volgen.

Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PS4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou