Red Dead Redemption 2 besproken door CEO Take-Two | Gamer.nl

Red Dead Redemption 2 besproken door CEO Take-Two | Gamer.nl

Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two, vertelt over zijn verwachtingen voor Red Dead Redemption 2 ten opzichte van GTA 5.

Zelnick vertelt dat GTA 5 "het meest winstmakende entertainment-eigendom aller tijden" is. GTA 5 is dan ook meer dan negentig miljoen keer verscheept. Nu is de vraag of Red Dead Redemption 2 deze cijfers kan evenaren.

De CEO durft niet te zeggen of dit daadwerkelijk het geval gaat zijn. "Ik denk niet dat we het succes van onze games moeten vergelijken met elkaar," vertelt hij, "in plaats daarvan is de uitdaging een product te leveren waar we trots op zijn. Daar kan ik in volle teugen 'ja' op antwoorden met Red Dead Redemption 2."

Later gaat hij er dieper op in: "Denk ik dat het een hit gaat worden? Absoluut. Denk ik dat het een gigantische hit zal zijn? Ja, zeker. Hoe groot de hit precies wordt? Dat weet ik écht niet. Wel weet ik dat het team zijn hart en ziel in de game gestoken heeft en dat is te merken."

Red Dead Redemption 2 is vanaf 26 oktober te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Er gaan ook geruchten rond dat de game naar pc zal komen. Dit gerucht is echter niet bevestigd. In dit artikel staat alles wat we op dit moment over de game weten.

Red Dead Redemption 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou