Red Dead Online-update voegt nieuwe Opportunity toe

Red Dead Online-update voegt nieuwe Opportunity toe

Via een nieuwe update voor Red Dead Online is het nu mogelijk om de nieuwe Opportunity uit de Jewels of the West-serie te spelen.

De missie volgt Jewels of the West en Ember of the East op en draait nog steeds om de diamant Il Sovrano, die nu in Rhodes terecht is gekomen. Spelers moeten er achter zien te komen waar het juweel zich bevindt en de bewakers afleiden, naar binnen sluipen of voor een explosie zorgen om hem te stelen. 

Wanneer de missie is uitgespeeld, ontvangen spelers een gratis Weapon Component naar keuze. Bij het uitspelen van de missie op de Ruthless-moeilijkheidsgraad kan men de Duplessis Top Hat kopen bij Madam Nazar.

Verder is er een nieuwe Saloons Contract, waarbij spelers de saloons van Saint-Denis beroven, is er veertig procent korting op alle mêleewapens, de boog en hoeden en dertig procent korting op alle Role Weapon Variants, Turkoman-paarden en shotguns.

Meer informatie over de update van Red Dead Online - de online modus van Red Dead Redemption 2 - is op de website van Rockstar te vinden.

Red Dead Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Red dead online is net iets te sloom. Single player is dat prima maar online is dat een beetje irritant. Ook verdien je maar heel weinig geld en je kan er verder ook weinig mee, je hebt niet echt de behoefte om dit lang te spelen. Gta online is ander verhaal, zoveel voertuigen om te kopen etc. Kweenie red dead mist gewoon iets.

0

Aanbevolen voor jou