Nieuws
Red Dead Online

Red Dead Online-update voegt nieuwe Opportunity toe

Spoor de gele diamant op in Rhodes

Geschreven door Michel Musters op
Via een nieuwe update voor Red Dead Online is het nu mogelijk om de nieuwe Opportunity uit de Jewels of the West-serie te spelen.

De missie volgt Jewels of the West en Ember of the East op en draait nog steeds om de diamant Il Sovrano, die nu in Rhodes terecht is gekomen. Spelers moeten er achter zien te komen waar het juweel zich bevindt en de bewakers afleiden, naar binnen sluipen of voor een explosie zorgen om hem te stelen. 

Wanneer de missie is uitgespeeld, ontvangen spelers een gratis Weapon Component naar keuze. Bij het uitspelen van de missie op de Ruthless-moeilijkheidsgraad kan men de Duplessis Top Hat kopen bij Madam Nazar.

Verder is er een nieuwe Saloons Contract, waarbij spelers de saloons van Saint-Denis beroven, is er veertig procent korting op alle mêleewapens, de boog en hoeden en dertig procent korting op alle Role Weapon Variants, Turkoman-paarden en shotguns.

Meer informatie over de update van Red Dead Online - de online modus van Red Dead Redemption 2 - is op de website van Rockstar te vinden.

Red Dead Online

Dit artikel delen:

Lees meer

Switch-verkoop gedaald, wereldwijd 89,04 miljoen keer verscheept Amiga-mascotte Zool keert deze maand terug
1

Reacties op: Red Dead Online-update voegt nieuwe Opportunity toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    GoofyZ3

    • 5 augustus 2021 18:54
    Red dead online is net iets te sloom. Single player is dat prima maar online is dat een beetje irritant. Ook verdien je maar heel weinig geld en je kan er verder ook weinig mee, je hebt niet echt de behoefte om dit lang te spelen. Gta online is ander verhaal, zoveel voertuigen om te kopen etc. Kweenie red dead mist gewoon iets.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.