Red Dead Online-update voegt nieuwe modi, wapens en kleding toe

Red Dead Online-update voegt nieuwe modi, wapens en kleding toe

De eerste grote contentupdate voor Red Dead Online, de online modus in Red Dead Redemption 2, verschijnt aanstaande dinsdag.

De update voegt nieuwe Showdown-modi toe waaronder Smoke, Spoils of War en Plunder. In deze modi moeten spelers tassen zien te pakken en afleveren, loot van elkaar stelen en proberen te overleven. Er worden ook Target Races toegevoegd waarbij spelers te paard doelen proberen raak te schieten.

Het Fool's Gold Free Roam-evenement zit ook in deze update. Hierin kunnen spelers het tegen elkaar opnemen om Golden Armor te winnen. Met deze bescherming vallen spelers wel extra op, waardoor ze natuurlijk ook sneller een doelwit zijn voor andere spelers.

Verder worden er vissersuitdagingen, de Evans Repeater rifle en Rare Shotgun en nieuwe kleding zoals de Rutlegde Vest en Diamondback Hat toegevoegd aan Red Dead Online. Tot slot komen er ook nieuwe emotes naar de game en wordt het spel verder gebalanceerd, met onder andere een nieuw bounty- en wetssysteem.

Van nu tot en met de release van de update aanstaande dinsdag ontvangen Red Dead Online-spelers twintig procent meer XP.

Red Dead Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Speelt iemand dit nog online?

0

@casualkiller Ja ik, iedere dag. Lekker beetje rond jagen Heerlijk chill down na een potje BFV. Alleen de stranger missies werken voor mij effe niet, hoop dat dat na 26 feb wel werkt

0
test

Ik was zeer enthousiast toen het online gedeelte beschikbaar werd. Maar wat een domper was het uiteindelijk geworden. Sindsdien weer de SP opgepakt. Ik hou het wel in de gaten, maar stap er nog niet in.

0

Aanbevolen voor jou