Nieuws
Red Dead Redemption

Red Dead Online-update introduceert de chique bandiet-bounty

Kleren maken de man

Geschreven door Cody Dakota op
Een nieuwe Red Dead Online-update introduceert de volgende legendary bounty en een aantal nieuwe items. Deze keer staat de premie op het hoofd van een beruchte treinovervaller en zijn zware jongens.

Red Ben Clempson is een goedgeklede bandiet met oog voor fijne kledij en goed beladen treinen. Clempson wordt gezocht voor zijn vele overvallen en moet worden ingerekend. De bandiet is voor het laatst op het spoor van New Austin gezien. De man is zeker niet alleen en spelers die besluiten om het avontuur aan te gaan, doen er goed aan om bewapend te komen.

Naast een nieuwe premie kunnen spelers ook aan de slag met een nieuwe kruidencollectie en zijn er een aantal tijdelijk modi aan de online-versie van Red Dead Redemption toegevoegd. Spelers kunnen bijvoorbeeld lekker knallen en vechten met vrienden in de modus genaamd Sport of Kings.

Ten slotte zijn er een aantal nieuwe items verkrijgbaar in de winkelcatalogus van het spel. De Outlaw Pass en de Wheeler, Rawson & Co. Club komen 18 november ten einde. Spelers die alle beloningen willen verzamelen moeten dus nog even aan de bak. Alle spelers met Club Rank 70 ontvangen namelijk gratis het speciale Cardozo Vest.

Lees hier de volledige details over de update.

Dit artikel delen:

Lees meer

John Carmack verlaat Oculus en gaat aan AI werken De beste gamedeals van de week - Borderlands 3 en Ghost Recon: Breakpoint
1

Reacties op: Red Dead Online-update introduceert de chique bandiet-bounty

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Clausbmf666

    • 14 november 2019 17:39
    18e jongens niet 15e. En nog steeds connectie problemen die servers van rockstars 100 goods wegbrengen en pof weg handel en daar gaan we weer alles uren lang opnieuw grinden. Hoe kan je die zooi halen met ellende van ze?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.