Red Dead Online, Psychonauts en meer naar Xbox Game Pass

Red Dead Online, Psychonauts en meer naar Xbox Game Pass

Microsoft heeft een aantal games aangekondigd die in de eerste helft van mei naar Xbox Game Pass komen, waaronder Red Dead Online.

Red Dead Online is de online modus van Red Dead Redemption 2. Deze uitgebreide multiplayer is vanaf 13 mei op Game Pass voor consoles en de cloud beschikbaar. Red Dead Redemption 2 heeft wel op Game Pass gestaan, maar is op moment van schrijven niet beschikbaar voor de dienst.

Op 4 mei komt Dragon Quest Builders 2 naar Game Pass voor console en pc, terwijl op 6 mei Fifa 21 (console en pc - Game Pass Ultimate benodigd), horrorgame Outlast 2 (console, pc en cloud) en wintersportgame Steep (console en cloud) uitkomen.

Naast Red Dead Online komen er op 13 mei nog meer spellen naar Game Pass, namelijk Final Fantasy 10 | 10-2 HD Remaster (console en pc), Just Cause 4 Reloaded (console, pc en cloud), Psychonauts (console, pc en cloud) en Remnant: From the Ashes (pc).

Op 15 mei verdwijnen tot slot een aantal games van Game Pass. Het gaat om Alan Wake (console en pc), Battlefleet Gothic: Armada 2 (pc), Dungeon of the Endless (console, pc en cloud), Final Fantasy 9 (console en pc), Hotline Miami (pc) en Plebby Quest: The Crusades (pc).

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pschyconauts nooit gespeeld maar wil wel deel 2 spelen dus ga deze wel even oppakken.

0
test

@hulstpower Ik ook. En ben blij dat ik eindelijk mijn maatjes mee de berg op kan nemen in Steep. Verder toch wel benieuwd wat Just Cause voor mij doet (die games laat ik eigenlijk altijd links liggen). Ook chill dat we weer met wat maatjes rdr2 online kunnen verkennen. Fifa 21 ga ik zeker checken; maar als doorgewinterde pesser zal dat hem niet worden denk. Outlast 2 durf ik niet te spelen..

0
test

@kleinekoosjer ok zag ook gerucht dat morgen word aangekondigd dat zowat elke resident evil game naar gamepass komt. Maar of het waar is weet ik niet.

0
test

Dus nog 2 weken de tijd om Alan Wake door te lopen en even kijken wat Day Z nou precies is. Geen slecht maandje weer op gamepass:)

0
test

@adutchman Dayz is toch wel een spel waar ik mij momenteel echt super veel mee vermaak. Heb hem nu met korting via game pass gekocht, draait grafisch soepel op de series X. En dan krijg je er ook de extra map Livonia bij. Dayz is toch wel een klasse apart in het hardcore survival genre met een heel stijle leercurve. Maar zodra je het eenmaal door krijgt is het echt super vermakelijk. Voor mij persoonlijk geen ander spel in dit genre die het beter doet. Ondanks de bugs waar het spel helaas nog steeds mee kampt is het prima speelbaar.

0
test

@wazp Klinkt goed. Helaas heb ik te weinig tijd om hem uit te spelen in 2 weken. Maar ik ga hem wel ff checken.

0

Aanbevolen voor jou