Eerste Xbox-achievement voor Red Dead Online behaald | Gamer.nl

Eerste Xbox-achievement voor Red Dead Online behaald | Gamer.nl

De eerste achievement voor Red Dead Online is inmiddels al behaald. De online-modus van Red Dead Redemption 2 hoort deze week te verschijnen. Eerder werd door de CEO van Rockstar's moederbedrijf Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, aangegeven dat Red Dead Online eind november hoort te lanceren.

Inmiddels zijn er verschillende signalen opgedoken die kunnen hinten naar de aankomende lancering. Zo hebben meerdere spelers opgemerkt dat op de Xbox One-versie van de game verschillende spelers erin geslaagd zijn in het behalen van een achievement die bedoeld is voor de online modus.

In dit geval gaat het om de achievement genaamd 'Breakout' die spelers ontvangen voor het voltooien van de intro van Red Dead Online. Deze achievement is volgens meldingen behaald door 0,01 procent van de spelers. Dit kan mogelijk refereren naar spelers die de modus testen voordat het gelanceerd gaat worden.

Red Dead Redemption 2

Tevens wordt de achievement vormgegeven met het icoon van ouderwetse boeien, wat gelinkt kan zijn met het gerucht dat de speler aan het begin van de modus moet ontsnappen uit gevangenschap. Dit gerucht wordt ondersteund door een mogelijk gelekte screenshot. De online modus staat volgens Zelnick gepland om als bèta te verschijnen, waarmee eventuele technische problemen niet uit te sluiten zijn.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Online wordt, net zoals GTA Online bij GTA 5, een gratis modus voor iedereen die in bezit is van een kopie van Red Dead Redemption 2. Daarnaast werd ook door Zelnick bevestigd dat er microtransacties beschikbaar zijn in de betreffende modus.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou