Update: Red Dead Online-details uitgelekt, inclusief battle royale-achtige modus | Gamer.nl

Update: Red Dead Online-details uitgelekt, inclusief battle royale-achtige modus | Gamer.nl

Dataminers hebben verschillende missies ontdekt voor de verhaalmodus in Red Dead Online. Uit de code zijn omschrijvingen gevonden van meerdere missies. Naast de missies wordt ook de waarde van het moraal in de online modus uitgelicht.

De gevonden mi ies geven aan dat de speler aan het begin veel opdrachten uitvoert voor een personage genaamd Horley. Daarnaast moet de speler in verschillende mi ies een morele keuze maken om een NPC te vermoorden of te sparen. De besli ing die de spelers maken in deze mi ies zijn van invloed op het Honor-level in de online modus.

Hieronder volgen de gevonden mi ies met bijbehorende omschrijvingen:

  • Highly Illegal and Highly Immoral: Marshall Davies heeft je gevraagd om met hem af te spreken bij Van Horn. Hij is op het spoor van Alfredo Montez en hij wil zaken afronden.


  • Honor Among Horse Thieves: Horley stelde voor dat je Clay Davies gaat zien, een paardendief, om alles te leren over de illegale paardenhandel.

  • If the Hat Fits…: Horley verwees je naar de politiechef van Blackwater in Pike's Basin. Een gevangene en crimineel is op de vlucht geslagen. De uitkomst van de mi ie is afhankelijk van het Honor-level van de speler.

  • Kerosene, Tar, and Greed: Horley vindt dat je je diensten moet verlenen aan Samson Finch bij Dewberry Creek. Hij ziet mogelijkheden voor industrialisatie. Hij heeft werk te doen en nog een appeltje te schillen.

  • Kill Them, Each and Every One: Er is jou verteld om Horley en mevrouw LeClerk te ontmoeten ten zuiden van Armadillo. De man die haar echtgenoot heeft vermoord kan dichtbij de locatie te vinden zijn.

  • Love and Honor: Horley heeft jou verteld om af te spreken met de Tumbleweed Sheriff. Een jonge vrouw is ontvoerd door een groep criminelen en haar echtgenoot is bezorgd. Er moet een moreel besluit worden gemaakt.
Red Dead Redemption 2

Origineel bericht: Meerdere modi voor Red Dead Online zijn mogelijk uitgelekt. Een gebruiker op Twitter genaamd Illogical Mods plaatste een lijst met details waaruit blijkt dat er onder andere een battle royale-achtige modus aanwezig is in de bèta.

Make it Count is de naam van de modus die veel wegheeft van battle royale-games. Hierin strijden 32 spelers met een beperkte selectie wapens in een krimpende cirkel voor de overwinning. Uit de gelekte data blijkt dat onder andere pijl en boog en werpme en worden gebruikt in Make it Count. Locaties voor de modus zijn onder andere Strawberry, Stillwater Creek en Tall Tre .

In Most Wanted moeten spelers de hoogste score halen door zo veel mogelijk kills te maken. Echter bepaalt hoe hoog de speler in de ranglijst staat de hoeveelheid bounty die anderen ontvangen wanneer ze deze speler afmaken. Maps die genoteerd staan voor deze modus zijn Saint Denis, Tall Trees, Thieves Landing, Tumble Weed en Valentine.

Deelnemers krijgen in Name Your Weapon punten gebaseerd op het wapen dat ze gebruiken. Het gebruik van sterkere wapens wordt bijvoorbeeld beloond met minder punten. Lanik Electrical, Tall Trees, Heartland Oil Field, Fort Mercer en Annesburg moeten als strijdtoneel functioneren voor deze modus.

Team Shootout is volgens de uitgelekte details een team deathmatch-modus met maps in de Saint Denis Docks en Bolger Glade.

Ook Races zijn aanwezig in Red Dead Online. Deze zijn onderverdeeld in drie types: een race met meerdere rondes, een tocht van het ene punt naar het ander of een race waarin checkpoints in willekeurige volgorde kunnen worden behaald.

Vandaag om 14:30 uur krijgen bezitters van de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 toegang tot de bèta. Op woensdag 28 november krijgt iedereen die de game in het lanceerweekend heeft gespeeld toegang en spelers die de game tu en 26 en 29 oktober hebben gespeeld, kunnen donderdag 29 november aan de slag. Tot slot is de game op vrijdag 30 november voor alle bezitters van Red Dead Redemption 2 speelbaar.

Dit artikel wordt bijgewerkt met meer details over Red Dead Online zodra meer informatie beschikbaar is.

Lees ook: Voorspel: Het niet zo Wilde Westen in Red Dead Redemption 2 over (het gebrek aan) seksmomenten in de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou