Red Dead Online: Blood Money nu speelbaar

Red Dead Online: Blood Money nu speelbaar

Rockstar heeft onthuld dat Red Dead Online: Blood Money vanaf 13 juli speelbaar is.

In Red Dead Online: Blood Money krijgen spelers de mogelijkheid om nieuwe criminele paden te bewandelen en bijbehorende missies te voltooien. Deze nieuwe missies zijn verspreid over de hele wereld van Red Dead Online en brengen goede beloningen met zich mee.

Tijdens deze nieuwe Crimes maken spelers jacht op een zeldzaam handelswaar genaamd Capitale. Dit handelswaar wordt beschouwd als hét handelswaar voor boeven en dat wordt natuurlijk afgekeurd door de overheid. Wanneer spelers genoeg Capitale hebben verdiend, krijgen zij toegang tot de eerste van de drie Opportunities. Dit zijn alleenstaande missies die spelers in verschillende niveaus kunnen spelen.

Red Dead

Naast nieuwe Crimes en Opportunities voegt Blood Money onder andere ook de Quick Draw Club toe aan Red Dead Online. Hieronder vind je een lijst met nieuwe features.

• De eerste van drie Opportunities in de Jewels of the West-serie is de eerste treinroofmissie in Red Dead Online.
• Vier nieuwe passen met 25 rangen – de Quick Draw Club – vervangen één grote pas, waardoor je makkelijker nieuwe voorwerpen kunt ontgrendelen, zoals kleding en wapens.
• Je kunt de optionele Hired Gun Kit kopen, met Capitale, munitie, verbruiksitems en een bandana met huurlingenthema.
• De Haraway-outfit en Rebellion-poncho zijn te koop in de  winkel van Madam Nazar.
• Een nieuwe kleur voor de Torras-poncho is verkrijgbaar bij kleermakers, dorpswinkels en via de catalogus van de Wheeler, Rawson & Co. Club.
• Skill- en Satchel-pamfletten zijn te koop bij de Fence.

Verder worden er ook een aantal kwaliteitsverbeteringen aan de game toegevoegd zoals een nieuw menusysteem, uitdagingen, beloningen en zelfs DLSS-ondersteuning voor Windows-gebruikers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola is het online nog wat?

0

De DLSS ondersteuning zorgt wel echt dat het nu als een trein draait op m'n 3080 - fantastisch. De nieuwe dlc valt echter een beetje tegen :)

0

Aanbevolen voor jou