Nieuws
Red Bull

Achtste editie van Red Bull Strijders vindt volgende week plaats

13 oktober om precies te zijn!

Geschreven door Crew op
Op zaterdag 13 oktober organiseert Red Bull samen met e-sports Game Arena de achtste editie van Red Bull Strijders. Het is een feestelijke gelegenheid 13 oktober, want dat is de eerste verjaardag van e-sports Game Arena en Red Bull Strijders sluit het jaar af met deze editie. Dat wordt dus een lekker feestje in de e-sports Game Arena!

De achtste editie staat in het teken van PES 2019 (PS4), F1 2018 (PS4) en Mario Tennis Aces (Nintendo Switch). Red Bull Strijders – Ultimate Rush vindt plaats in de e-sports Game Arena aan de Raadhuisstraat 134 in Alphen aan den Rijn. De check-in is vanaf 12:00, het toernooi start om 13:00 en duurt tot ongeveer 20:00. Doe je mee met het toernooi en wil je vrienden je steunen? De locatie en het evenement zijn gratis toegankelijk voor bezoekers.

Red Bull

Toernooien

PES 2019:
Bewijs kort na de release van de nieuwe PES 2019 dat jij de beste bent! Het toernooi is op de PlayStation 4 en zal in een bracket 1 vs 1 worden gespeeld. LET OP! Neem je eigen controller mee als je meedoet met dit toernooi!

F1 2018:
Ben jij de snelste? Er zijn staan 6 Red Bull racing seats klaar om gebruikt te worden. Ook dit toernooi speel je solo. Eerst wordt er een kwalificatieronde van 3 uur gespeeld, daarna volgt de kwartfinale (top 24), dan de halve finale (top 12) en de finale (top 6).

Mario Tennis Aces:
Sla je tegenstander eruit op de Nintendo Switch! Het toernooi is 1 vs 1. Deelname aan het toernooi is gratis, je hebt alleen wel een ticket nodig.

Prijzen

PES 2019 en F1 2018
De winnaar van ieder toernooi gaat naar huis met een compleet verzorgde reis naar het Red Bull E-WKND in Zweden tijdens het eerste weekend van november. De nummer 2 zal een lootbox ontvangen met verschillende goodies waaronder een HyperX Cloud II headset. Over de nummers 1 t/m 8 (PES 2019) en 1 t/m 6 (F1 2018) wordt een prijzenpot van 300 euro verdeeld (per game dus).

Mario Tennis Aces
Bij dit funtoernooi kun je toffe goodies van Nintendo winnen!

Over het Red Bull E-WKND
De winnaars van PES 2019 en F1 2018 winnen een reis naar het Red Bull E-WKND in Zweden. Stockholm zal van 1 t/m 3 november worden omgebouwd tot een waar esportsparadijs! Op meer dan 20 locaties zijn er verschillende tournaments, streams, casual gaming en workshops te vinden. Het belooft een unieke ervaring te worden! Ga naar eventbrite voor meer info.

Tickets

Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dan dat je er snel bij bent! EARLY BIRD tickets (PES 2019 en F1 2018) zijn beschikbaar t/m 30 september voor 7,50 euro. Daarna zullen reguliere kaarten beschikbaar zijn voor 10,- euro. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten. Tickets voor Mario Tennis Aces zijn gratis! Tickets verkrijgbaar via deze pagina.

Let op!
– Deelnemers aan Red Bull Strijders moeten minimaal 16 jaar zijn.
– De deuren gaan open om 12.00 uur.
– Inchecken kan op de dag zelf tot 12.30 uur.
– Je kunt maar voor één toernooi een kaartje kopen.

Red Bull

Dit artikel delen:

Lees meer

Beheers alles om je heen in Control Ben jij net zo snel als de Samsung 970 EVO?
0

Reacties op: Achtste editie van Red Bull Strijders vindt volgende week plaats

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.