Recore prijs bekendgemaakt, krijgt Collector’s Edition | Gamer.nl

Recore prijs bekendgemaakt, krijgt Collector’s Edition | Gamer.nl

Armature Studio heeft de prijs voor Recore bekendgemaakt. De standaardversie van de game is vanaf 13 september verkrijgbaar voor 39,99 euro. Daarnaast wordt er een gelimiteerde Collector’s Edition van de game beschikbaar gesteld voor 179,99 dollar. 

De standaard uitgave van Recore is een Xbox Play Anywhere-titel, wat betekent dat de game zowel op Xbox One als Windows 10 pc’s kan worden gespeeld. Wanneer spelers een digitale Xbox Play Anywhere-titel kopen, kunnen zij deze game zowel op Xbox One als Windows 10 spelen. Spelers die Recore besluiten te reserveren, krijgen de game Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts voor Xbox 360 als pre-order bonus. Deze game is speelbaar op Xbox One.

De Collector’s Edition bevat, naast de game, een standbeeld van hoofdrolspeler Joule en de robot Mack, een decoder dial en een exclusieve litho. Een prijs in euro’s voor deze Collector’s Edition is nog niet bevestigd.

Tijdens de E3-persconferentie van Microsoft werden de eerste gameplaybeelden van Recore getoond. Recore is vanaf 13 september beschikbaar voor Xbox One en pc. 

Media has no description
E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou