Electronic Arts heeft in zijn derde kwartaal van fiscaal 2008, dat liep van 1 oktober 2007 tot en met 31 december 2007, een recordomzet gedraaid van $1.5 miljard. Ondanks deze hoge omzet is het kwartaal toch nog met een verlies afgesloten van $33 miljoen. Men wijt dit niet aan de slechte verkopen, maar eerder aan de hoge productie-, onderzoeks- en marketingkosten.

De bekende franchises blijven het goed doen. Need for Speed Pro Street is 5,5 miljoen keer verkocht, FIFA 08 ging 4,5 miljoen keer over de toonbank. Ook The Simpsons Game deed het goed met 4,0 miljoen verkochte exemplaren. EA Partners, zeg maar de games die EA niet zelf heeft ontwikkeld, haalde meer geld binnen dan ooit tevoren, mede dankzij goede verkopen van Rock Band, Half Life 2: Orange Box, Crysis en Hellgate: London. Vooral Rock Band deed met een verkoopprijs van $160 en 1.5 miljoen verkochte exemplaren, een flinke duit in het zakje.

Verder wist EA te vertellen dat de innovatieve skateboardgame Skate twee keer zo vaak over de toonbank ging dan grote concurrent Tony Hawk's Proving Ground. Dit terwijl Proving Ground op drie platformen meer verscheen dat Skate, dat alleen de Xbox 360 en PS3 aandeed.

Het laatste kwartaal van fiscaal 2008, tussen nu en maart, hoopt EA nog Army of Two en FIFA Street 3 op de markt te brengen. Fiscaal 2009 brengt ons Mercenaries 2 en Battlefield: Bad Company, die daarmee officieel hun release in maart niet zullen halen. Verder maakte EA bekend dat Spore nog voor de feestdagen zou moeten verschijnen en dat Rock Band pas in het tweede kwartaal naar Europa komt.