Eerder deze week had een rechter uit Miami, Ronald Friedman, een exemplaar van de 'pestgame' Bully (in Europa bekend als Canis Canem Edit) besteld bij Take Two. Dit gebeurde uiteraard op aandringen van Jack Thompson, de beruchte advocaat met een obsessie voor games van Rockstar. Waar Thompson eerder nog een grote overwinning claimde tegen de gamesindustrie, is hij wederom de schlemiel geworden.

De rechter in kwestie heeft kennelijk lekker doorgegamed met Bully, want na een week wist hij al te concluderen dat er "niks in het spel zit wat je niet gewoon op televisie ziet". Er is dus geen enkel probleem dat de game binnenkort verscheept zal worden, aldus de rechter. Hij voegde er nog wel aan toe dat het geen game was die hij zijn kinderen wilde laten spelen. Ach, dat zal wel zijn omdat hij de game voor zichzelf wil houden.

Apart trouwens dat we Jack Thompson nog niet hebben gehoord over het kapotzagen van hoofden in Gears of War of het afschieten van ledematen en testikels in Scarface: The World Is Yours. Kennelijk moet een game van Rockstar zijn om enige aandacht te krijgen van dit mannetje.