Rechten voor Devil May Cry-film verkocht | Gamer.nl

Rechten voor Devil May Cry-film verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor het script is schrijver Kyle Ward in de arm genomen, die momenteel ook werkt aan het script voor gameverfilming Kane & Lynch. Screen Gems heeft ook de vier Resident Evil-films geproduceerd die samen 420 miljoen euro hebben opgeleverd. De laatste, Resident Evil: Afterlife, was het meest succesvol en een volgend deel staat in de planning.

De Devil May Cry-games zijn ontstaan uit Resident Evil. De eerste Devil May Cry-game zou aanvankelijk de derde game in de Resident Evil-serie worden. Omdat de titel evolueerde tot een game met een volledig andere stijl, werd besloten om van Devil May Cry een aparte serie te maken.

Dante

De eerste game draait om het personage Dante, een huurling die op demonen jaagt om de dood van zijn moeder te wreken. Dante's vader was een machtige demon; als gevolg van zijn demonische erfgoed, heeft Dante bovennatuurlijke krachten die hij in combinatie met wapens gebruikt om demonen te verslaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou