Nieuws
Forspoken

Recentelijk uitgekomen Forspoken-update zorgt voor crashes

Morgen komt Square Enix met een patch om het op te lossen

Geschreven door Michel Musters op
Er is onlangs een update voor Forspoken uitgekomen die er - zo blijkt nu - voor zorgt dat de game af en toe crasht.

"We zijn op de hoogte van een probleem waarbij de game na de release van patch 1.10 crasht tijdens bepaalde scènes of na bepaalde acties", zo wordt op het officiële Twitter-account geschreven. "We werken aan een bugfix en zijn van plan om op 17 maart een update uit te brengen waarmee het probleem wordt opgelost."

Update 1.10 kwam vorige week uit en voerde naast de crashes diverse verbeteringen en extra opties toe. Zo zijn de prestaties over het algemeen verbeterd en gaan spelers naar het laatste menublad waar men voorheen is geweest wanneer de knop voor het menu wordt ingedrukt. Ook kan de 'focus on target'-optie uitgeschakeld worden en is er een optionele automatische lock-on.

Forspoken kwam afgelopen januari uit op PlayStation 5 en pc. Marcel Vroegrijk gaf in de Gamer.nl-recensie een 6,5 aan de game: "Forspoken wil graag het persoonlijke verhaal delen van een vrouw die als baby te vondeling is gelegd en hoe dat haar als volwassene gevormd heeft. Dat lukt helaas maar half. De andere helft vertelt op (cliché)matige wijze een uitgekauwd fantasieverhaal. Er is weliswaar meer dan genoeg te doen en te beleven in Forspoken, maar het daadwerkelijke spelplezier is soms ver te zoeken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe The Callisto Protocol-dlc Contagion Bundle nu beschikbaar Need for Speed Unbound ontvangt komende week Volume 2-update
1

Reacties op: Recentelijk uitgekomen Forspoken-update zorgt voor crashes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Rickert0_o

    • 16 maart 2023 22:50
    They just broke shit with their mind. F*ck. ;P

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.