Recentelijk uitgekomen Forspoken-update zorgt voor crashes

Recentelijk uitgekomen Forspoken-update zorgt voor crashes

Er is onlangs een update voor Forspoken uitgekomen die er - zo blijkt nu - voor zorgt dat de game af en toe crasht.

"We zijn op de hoogte van een probleem waarbij de game na de release van patch 1.10 crasht tijdens bepaalde scènes of na bepaalde acties", zo wordt op het officiële Twitter-account geschreven. "We werken aan een bugfix en zijn van plan om op 17 maart een update uit te brengen waarmee het probleem wordt opgelost."

Update 1.10 kwam vorige week uit en voerde naast de crashes diverse verbeteringen en extra opties toe. Zo zijn de prestaties over het algemeen verbeterd en gaan spelers naar het laatste menublad waar men voorheen is geweest wanneer de knop voor het menu wordt ingedrukt. Ook kan de 'focus on target'-optie uitgeschakeld worden en is er een optionele automatische lock-on.

Forspoken kwam afgelopen januari uit op PlayStation 5 en pc. Marcel Vroegrijk gaf in de Gamer.nl-recensie een 6,5 aan de game: "Forspoken wil graag het persoonlijke verhaal delen van een vrouw die als baby te vondeling is gelegd en hoe dat haar als volwassene gevormd heeft. Dat lukt helaas maar half. De andere helft vertelt op (cliché)matige wijze een uitgekauwd fantasieverhaal. Er is weliswaar meer dan genoeg te doen en te beleven in Forspoken, maar het daadwerkelijke spelplezier is soms ver te zoeken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou