Rebellion Developments koopt TickTock Games

Rebellion Developments koopt TickTock Games

Rebellion Developments heeft de in Yorkshire gesitueerde ontwikkelaar TickTock Games overgenomen en omgevormd tot Rebellion North.

TickTock Games heeft vooral bedrijven als Microsoft, Nintendo, Sony en Team17 geassisteerd met diverse games. Zo werkte het eerder al aan Worms World Party en werkte het in 2017 al samen met Rebellion aan Rogue Trooper Redux en de Switch-versie van Battlezone.

Rebellion North wordt de vierde studio onder het overkoepelende Rebellion. Eerder werden al andere ontwikkelaars opgericht of overgenomen en veranderd in Rebellion Warwick, Oxford en Liverpool. In 2019 is Rebellion van plan meerdere onaangekondigde games uit te geven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Worms Armageddon spelen we hier nog iedere zondagavond...al sinds het verschijnen ervan.

0
test

ik ben al een tijdje met vrienden games aan het kopen voor met zijn 4en en plezier.. is het allemaal NET niet tot dusver... maar worms.. hoe ben ik daar niet opgekomen!

0

@Marcus88 Ben een zelfde collectie aan het aanleggen. Worms, Bomberman, Tricky towers, Party Golf, overcooked, Lovers in a dangarous spacetime, Speedrunners, Ultimate Chicken Horse, Mashed, Snipperclips (switch), Mario Kart (switch) en Move or Die mogen daar natuurlijk niet in ontbreken. Mocht jij nog aanbevelingen hebben, dan hoor ik het graag

0
test

@FuZZbaLL die games die jij net allemaal noemt hebben wij dus ook gekocht en gespeeld :P maar bomberman, is daar een deel van op de pc die te spelen is samen? ik zelf bezit alle consoles maar mijn vrienden voornamelijk alleen een pc.

0

@Marcus88 wat dacht je van gangbeast geniaal spel met zijn 4e

0

@rpenning Gang Beasts ziet er inderdaad leuk uit. Trials fusion, Smash Bros (switch), towerfall en duck game lijken mij ook nog leuk

0

Aanbevolen voor jou