Realtime Worlds kondigt verbeteringen APB aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Gedurende de laatste paar maanden hebben we een groot aantal klachten, problemen, suggesties en verzoeken gerelateerd aan alle aspecten van het spel verzameld. Omdat we ons de afgelopen tijd voornamelijk bezighielden met het stabiel krijgen en lanceren van het spel, lijkt het mi chien alsof we die zaken vergeten zijn. Maar dat is niet zo, ze staan allemaal nog op ons vrij aanzienlijke lijstje van dingen die we nog moeten doen. We wilden eerst een directe vergelijking kunnen trekken tu en de feedback van retail- en bètaspelers," aldus Neil Castle, tester bij Realtime Worlds.

Belangrijkste verbeteringen

Castle geeft aan dat het opsporen en uitsluiten van val pelende gebruikers de hoogste prioriteit blijft. Daarnaast krijgt de besturing van de voertuigen een opknapbeurt, om deze beter te laten reageren en minder los aan te laten voelen. Ook de vuurgevechten in het spel worden uitvoerig bekeken door de ontwikkelaar van APB. Vrijwel alle aspecten van de gevechten worden in heroverweging genomen en spelers zullen hierop via de 'Public Test World' feedback op kunnen geven.

APB staat voor All Points Bulletin. De game speelt zicht af San Paro, een grote fictionele metropool. In deze MMO sluit de speler zich aan bij één van de twee facties: de Enforcers of de Criminals. In APB kunnen auto's, kleding, wapens, uiterlijk en zelfs muziek aangepast worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou