Op de ELSPA Games Summit conferentie in Londen is een opmerkelijk bericht de wereld ingestuurd door Xbox guru Peter Moore. Tijdens de conferentie liet Moore namelijk weten dat men Real Time Worlds gestrikt heeft games te ontwikkelen voor de Xbox 360.

Real Time Worlds is de in 2003 opgerichte gamesontwikkelaar van David Jones (bedenker van Lemmings en Grand Theft Auto), Ian Hetherington (oprichter van Psygnosis) en Tony Harman (producer van Donkey Kong County). Drie zeer grote namen, die samen met een zorgvuldig geselecteerd team, tot grote daden in staat zijn.

In het persbericht dat men over de aankondiging de deur heeft gedaan wordt nog niet genoemd aan welke games men werkt. Wel weten we uit eerdere berichten dat er een tweetal titels bij Real Time Worlds in ontwikkeling zijn. Eén daarvan is All Points Bulletin, een Massively Multiplayer in de stijl van Grand Theft Auto. Of All Points Bulletin ook naar de Xbox 360 komt blijft voorlopig nog even vraag, maar dat we binnenkort een major aankondiging mogen verwachten is zeker. We houden je op de hoogte.