UPDATE: Reageren op Gamer.nl, inlogproblemen, kinderziektes | Gamer.nl

UPDATE: Reageren op Gamer.nl, inlogproblemen, kinderziektes | Gamer.nl

UPDATE 17:34 uur: Het is inmiddels mogelijk om te reageren. Wel kan het zijn dat reacties nog niet te zien zijn in verband met een caching-probleem.

Gamer.nl V6 is nog in bèta, wat betekent dat we nog veel problemen tegen het lijf lopen sinds de lancering. Reageren is inmiddels mogelijk, maar reacties (en wijzigingen aan content van onze kant) worden door agre ieve caching vaak nog niet getoond. Er wordt momenteel gewerkt aan een oplo ing.

Ook merken we dat inloggen voor veel mensen problemen geeft. Dat heeft meerdere oorzaken, die stuk voor stuk worden aangepakt. We vragen om je geduld en hopen zo snel mogelijk een oplo ing te vinden. In de tu entijd kunnen we niet anders zeggen dan: kijk lekker rond op Gamer.nl, lees onze artikelen en houd ons op de hoogte van elke bug die je tegenkomt via bugreport@gamer.nl

Originele bericht: Kinderziektes zijn inherent aan de lancering van een nieuwe website en de eerste steekt direct de kop op: het is nog even niet mogelijk om te reageren op artikelen, nieuws en reviews op Gamer.nl.

Wat tijdens het testen nog werkt, blijkt onmogelijk na lancering: reacties plaatsen op Gamer.nl V6 is plots niet meer mogelijk. De techniekafdeling werkt hard aan een oplo ing, zodat je hopelijk zo snel mogelijk je reacties over het nieuwe Gamer.nl kwijt kunt hier. Eventueel traag inladen van afbeeldingen heeft te maken met werkzaamheden achter de schermen om het reactieprobleem te verhelpen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou