Nieuws

UPDATE: Reageren op Gamer.nl, inlogproblemen, kinderziektes

Oplossingen en nieuwe bugs

Geschreven door Arthur van Vliet op
UPDATE 17:34 uur: Het is inmiddels mogelijk om te reageren. Wel kan het zijn dat reacties nog niet te zien zijn in verband met een caching-probleem.

Gamer.nl V6 is nog in bèta, wat betekent dat we nog veel problemen tegen het lijf lopen sinds de lancering. Reageren is inmiddels mogelijk, maar reacties (en wijzigingen aan content van onze kant) worden door agressieve caching vaak nog niet getoond. Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing.

Ook merken we dat inloggen voor veel mensen problemen geeft. Dat heeft meerdere oorzaken, die stuk voor stuk worden aangepakt. We vragen om je geduld en hopen zo snel mogelijk een oplossing te vinden. In de tussentijd kunnen we niet anders zeggen dan: kijk lekker rond op Gamer.nl, lees onze artikelen en houd ons op de hoogte van elke bug die je tegenkomt via bugreport@gamer.nl

Originele bericht: Kinderziektes zijn inherent aan de lancering van een nieuwe website en de eerste steekt direct de kop op: het is nog even niet mogelijk om te reageren op artikelen, nieuws en reviews op Gamer.nl.

Wat tijdens het testen nog werkt, blijkt onmogelijk na lancering: reacties plaatsen op Gamer.nl V6 is plots niet meer mogelijk. De techniekafdeling werkt hard aan een oplossing, zodat je hopelijk zo snel mogelijk je reacties over het nieuwe Gamer.nl kwijt kunt hier. Eventueel traag inladen van afbeeldingen heeft te maken met werkzaamheden achter de schermen om het reactieprobleem te verhelpen.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nieuwe livestreamingdienst Youtube legt nadruk op gamers' Clash of Clans-maker ziet inkomsten omhoogschieten in 2014
1

Reacties op: UPDATE: Reageren op Gamer.nl, inlogproblemen, kinderziektes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    D4rKy28

    • 26 maart 2015 12:40
    Test.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.