Ready at Dawn kondigt kleurrijke arena brawler De-formers aan | Gamer.nl

Ready at Dawn kondigt kleurrijke arena brawler De-formers aan | Gamer.nl

Ready at Dawn, ontwikkelaar van The Order: 1886 en de God of War-games voor PSP, heeft hun nieuwe multiplayergame De-formers onthuld. De kleurrijke arena brawler wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

De-formers wordt gespeeld vanuit het third-person perspectief en draait om rollende ronde wezens genaamd Forms. Spelers betreden een arena waarin ze tegenstanders kunnen rammen, neerschieten of uit het level kunnen gooien. Elke tactiek heeft zijn eigen risico's en voordelen.

Het idee voor De-formers bestaat al sinds 1989. Regi eur Andrea Pe ino werd geïnspireerd door de Oscar-winnende animatie en maakte twee jaar later zelfs een prototype voor de 3DO. Doordat de technologie nog niet ver genoeg gevorderd was, is het project nooit uitgewerkt tot volledige titel.

De game wordt in partnerschap uitgegeven met Gametrust, de uitgever van de Amerikaanse winkelketen Gamestop. Dit is de tweede titel die wordt uitgegeven door Gamestop. De eerste, Song of the Deep van Insomniac, wordt 12 juli uitgebracht.

Een releaseperiode voor De-formers is nog niet bekendgemaakt. Hieronder zijn de eerste gameplaybeelden en screenshots te zien.

Deformers
Deformers
Deformers
E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou