RDR-patch introduceert Friendly Free Roam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de nieuwe modus kunnen mensen op hun gemak vrij door de wereld van Red Dead Redemption bewegen, zonder dat ze bang hoeven te zijn neergeschoten te worden door andere spelers. Ook zijn er een aantal andere zaken aangepakt, waaronder de fouten die in het spel terecht zijn gekomen na de incompleet uitgegeven DLC een aantal weken terug. De foutieve versie van de Hunting and Trading-DLC zorgde er op PlayStation 3 bij sommige spelers voor dat de in het spel verlopen tijd op hol sloeg en als gevolg hiervan mi ies en andere van tijd afhankelijke gebeurteni en niet meer goed functioneerden.

Bundel

De Undead Nightmare-DLC is de vierde grote uitbreiding op Red Dead Redemption. Onlangs kondigde Rockstar aan dat het Undead Nightmare samen met Outlaws to the End, Legends and Killers, Liars and Cheats en het Free Roam Pack gaat bundelen op een retaildisc, die binnenkort in de winkels ligt. De op één disc verzamelde DLC komt eind november uit, kost 29,99 euro en is zonder het oorspronkelijke spel te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou