Razer: 'Wij blijven PC-gamen in leven houden' | Gamer.nl

Razer: 'Wij blijven PC-gamen in leven houden' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De PC-giganten zijn opgehouden met innoveren en wij zijn overgebleven om de kleine vlag te blijven dragen. Ik ben het echt zat en ik zou willen dat iemand er eens iets aan zou doen. Ik zou willen dat we er samen wat aan zouden doen", aldus Tan. De CEO's van deze bedrijven zouden geregeld naar hem toekomen om hun waardering uit te spreken over de gedurfde aanpak van Razer, maar vervolgens zelf geen risico's nemen. "We hebben onlangs een bedrag van 50 miljoen dollar gekregen voor onderzoek en ontwikkeling, dus het is niet alsof we er alleen voor staan."

Tan ziet Razer als het bedrijf dat het goede voorbeeld geeft. "Hoe lang is het geleden dat een bedrijf binnen de PC-markt zo gepa ioneerd was als wij zijn. We claimen niet dat PC-gamen niet dood is simpelweg omdat we een aantal nieuwe producten hebben onthuld. We claimen dat PC-gaming niet dood is omdat wij het zolang we bestaan met al onze macht in leven zullen proberen te houden . Daar hebben wij pa ie voor en dat is wat we doen", zo stelt Tan, die vindt dat meer bedrijven zo zouden moeten denken. Bang voor concurrentie is hij niet, omdat Razer volgens hem toch de betere producten zal blijven maken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou