Razer onthult eigen gamemonitor

Razer onthult eigen gamemonitor

Razer heeft tijdens CES 2019 een eigen gamemonitor onthuld. De Raptor 27 moet volgens het bedrijf omgerekend ongeveer 600 euro gaan kosten en verschijnt later dit jaar in de winkels.

De Raptor 27 is voorzien van een 27-inch 1440p IPS-paneel met een verversingssnelheid van 144Hz. Daarnaast heeft de monitor een responstijd van één milliseconde en ondersteunt het AMD FreeSync. Het is de eerste keer dat het bedrijf een monitor produceert na het leveren van andere soorten hardware, zoals laptops, toetsenborden en muizen met de primaire focus op gamers en e-sports.

Razer

"Razer heeft in het verleden samengewerkt met partners om de Razer-ervaring naar monitoren te brengen, maar de volledige potentie is nooit gerealiseerd," vertelt Razer CEO Min-Liang Tan. "We hebben besloten om dit gebied zelf te tackelen en we zijn erg enthousiast over het vergroten van onze aanwezigheid door de toevoeging van onze displays".

Razer Raptor 27

De nieuwe monitor bevat tevens aluminium behuizing met meerdere poorten voor verschillende kabels aan de achterkant. De monitor kan ook tot negentig graden naar achteren worden versteld. Uiteraard beschikt de monitor over de iconische Chroma RGB-belichting.

De Razer Raptor 27 lanceert later dit jaar en gaat omgerekend ongeveer 600 euro kosten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom zou je je monitor 90 graden naar achter willen stellen? Zodat je staand kunt gamen achter je pc ?

0
test

Dan istie geschikt als bijzettafel en kun je je bier erop kwijt.

0

Aanbevolen voor jou