Razer werkt aan chat app voor Pokémon Go | Gamer.nl

Razer werkt aan chat app voor Pokémon Go | Gamer.nl

Hardwaregigant Razer is van plan een app te lanceren waarmee spelers van Pokémon Go gemakkelijk onderling kunnen communiceren. Deze app heet RazerGo.

Volgens Razer is de webbrowser- en mobiele app naadloos te gebruiken tijdens het spelen van Pokémon Go. Dit betekent dat de app niet hoeft worden afgesloten. De app ondersteunt het principe van de drie teamkleuren waar spelers op kunnen sorteren.

De versie voor webbrowsers komt deze nacht uit op go.razer.comen de mobiele versie voor Android en iOS verschijnt op 25 juli of eerder. RazerGo geeft spelers de mogelijkheid om binnen een bepaalde radius te chatten met medespelers. Spelers kunnen afwi elen tu en lokale, regionale en wereldwijde chats. De lokale modus heeft een bereik van 5 kilometer en de regionale modus een bereik van bijna 100 kilometer.

Een toepa ing die later in een update komt zorgt ervoor dat spelers bakens kunnen plaatsen. Door het plaatsen van bakens kunnen andere spelers participeren in een chat van degene die het baken heeft geplaatst.

Razer benadrukt dat RazerGo geen officiële app is van Pokémon Go. Het bedrijf heeft geen overeenkomsten gesloten met Niantic Inc., Nintendo of The Pokémon Company.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou