Nieuws

Razer werkt aan chat app voor Pokémon Go

Voor mobiel en webbrowsers

Geschreven door Delano Zoon op

Hardwaregigant Razer is van plan een app te lanceren waarmee spelers van Pokémon Go gemakkelijk onderling kunnen communiceren. Deze app heet RazerGo.

Volgens Razer is de webbrowser- en mobiele app naadloos te gebruiken tijdens het spelen van Pokémon Go. Dit betekent dat de app niet hoeft worden afgesloten. De app ondersteunt het principe van de drie teamkleuren waar spelers op kunnen sorteren.

De versie voor webbrowsers komt deze nacht uit op go.razer.comen de mobiele versie voor Android en iOS verschijnt op 25 juli of eerder. RazerGo geeft spelers de mogelijkheid om binnen een bepaalde radius te chatten met medespelers. Spelers kunnen afwisselen tussen lokale, regionale en wereldwijde chats. De lokale modus heeft een bereik van 5 kilometer en de regionale modus een bereik van bijna 100 kilometer.

Een toepassing die later in een update komt zorgt ervoor dat spelers bakens kunnen plaatsen. Door het plaatsen van bakens kunnen andere spelers participeren in een chat van degene die het baken heeft geplaatst.

Razer benadrukt dat RazerGo geen officiële app is van Pokémon Go. Het bedrijf heeft geen overeenkomsten gesloten met Niantic Inc., Nintendo of The Pokémon Company.

Bron: VG24/7

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste beelden Suda 51's The Silver Case-remake Voorspel: Prominente seksuele diversiteit
2

Reacties op: Razer werkt aan chat app voor Pokémon Go

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Mysticmaus

  • 21 juli 2016 12:46
  Klinkt interessant , als echt Razer-fan ga ik dit zeker proberen! :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  garciagarcia

  • 22 juli 2016 08:28
  Je hebt nu al dat mensen je voor de grap de verkeerde kant opsturen, want daar hadden ze een Snorlax of weet ik veel wat gezien. Laat staan in een chat, dan zal het Trollen pas echt beginnen…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.