Razer kondigt Blade-laptop aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Begin dit jaar werd het apparaat al getoond op een consumentenbeurs voor elektronica. De Razer Blade heeft een scherm van 17 inch, een i7-proce or van 2,8 Gigahertz, 8 Gigabyte aan werkgeheugen en een Nvidia-videokaart met 2 gb aan zelfstandig geheugen. Het apparaat moet in het vierde kwartaal van dit jaar in de Verenigde Staten in de winkels liggen en kent een adviesprijs van 2799 dollar. De volledige specificaties zijn op de website van Razer te vinden. 

De gamelaptop van Razer heeft naast een toetsenbord ook een klein LCD-scherm dat multitouch ondersteunt. Ook zijn er tien toetsen die bijvoorbeeld icoontjes van specifieke spellen weer kunnen geven en daarvoor speciaal instelbaar zijn. Razer wil met de laptop PC-gamen nieuw leven in blazen. Het bedrijf hintte al naar de onthulling van de laptop door een website met de domeinnaam pcgamingisnotdead.com te lanceren en in de Wall Street Journal een nieuw tijdperk voor gamen op PC aan te kondigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou