Razer Game Store gaat eind deze maand dicht

Razer Game Store gaat eind deze maand dicht

Ongeveer een jaar na lancering gooit Razer zijn digitale gamewinkel, de Razer Game Store, dicht.

De winkel gaat op 28 februari dicht, zo laat het bedrijf op zijn officiële website weten. Daardoor hebben gebruikers nog anderhalve week de tijd om nog in te wisselen gamecodes in te wisselen.

Volgens Razer gaat de winkel dicht vanwege een herziende strategie en gaat het bedrijf "investeren in andere manieren om geweldige content aan de man te brengen". Ook wordt er een focus gelegd op gamepromotie via Razer God, een virtueel beloningssysteem.

Alle games die in de winkel zijn gekocht blijven downloadbaar via Steam of Uplay, maar alle codes moeten dus wel voor 28 februari worden ingewisseld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ooooook, wist niet eens dat dit bestond en ik ben toch echt wel een hardcore gamer. Is dit ooit fatsoenlijk gemarket? Lijkt me niet als het na een jaar al weer sluit.

0
test

@TheChief Ik wist niet eens dat het inderdaad bestond, ik maak redelijk wat gebruik van razer software voor mijn keyboard en muis maar dit zag ik nooit echt langskomen.

0
test

@Paxopoxo Ik had precies dezelfde reactie. Als wij als hardcore gamers dit al niet weten dan zal het bij het meer casual publiek ook niet bekend zijn. Net de winkel even bezocht en de layout is vrij slecht, een beetje zoals de EPIC store met veel grote tiles etc, niet echt overzichtelijk.

0
test

Naar mijn mening richten ze zich teveel op allerlei randzaken. Ik vind het goed dat ze zich richten op hardware (al gaan ze daar ook steeds verder in, terwijl muis en tobo hun core zou moeten zijn?) , maar ga je daarnaast niet ook richten op software / game platformen ? De kans is dan te groot dat er ook echt waardeloze producten uitkomen, wat je reputatie schade oplevert ?

0

Aanbevolen voor jou