Raytracing in PS5-versie F1 2021 tijdelijk uitgeschakeld

Raytracing in PS5-versie F1 2021 tijdelijk uitgeschakeld

De eerste grote update voor F1 2021 zorgt er voor dat raytracing in de PlayStation 5-versie tijdelijk wordt uitgeschakeld.

Update 1.04 kwam een paar dagen geleden al voor pc uit, maar verscheen gisteren voor consoles. Opvallend is dat raytracing hiermee tijdelijk wordt uitgeschakeld op PlayStation 5, omdat de game op de console niet naar behoren draait met de optie ingeschakeld.

Codemasters laat weten dat het een moeilijke beslissing was om de optie tijdelijk uit te schakelen. Achter de schermen gaat men aan de slag om er voor te zorgen dat de game met raytracing aan naar behoren draait op de PS5. De Xbox Series X- en pc-versies van de game hebben raytracing nog wel aan staan. Lees hier de rest van de patch notes.

Gamer.nl beloonde F1 2021 met een 8,5: "F1 2021 maakt indruk. Of je nu een fanatieke e-sporter bent of in je uppie een verhalende carrière wilt doorlopen, je krijgt talloze mogelijkheden om de game naar eigen smaak in te richten. Dat maakt van F1 2021 een veelzijdige titel. Eenmaal op het circuit is het nog altijd een oerdegelijke racegame, geschikt voor zowel controllers als (semi)professionele racestuurtjes."

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel benieuwd hoe slecht het dan draait op consoles.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC ja precies, hoeft maar om een paar FPS verschil te gaan

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC dan al helemaal raar om het er uit te halen toch

0
test

@CroniC Niet zo heel spannend dat RT niet werkt dan.

0
test

Ik speel dit spel op de ps5, maar vind hem echt als een zonnetje draaien. Super vloeiend, zowel in 60fps als in 120fps. Echt 1 vd mooiste vloeiende race games die ik heb gezien. Erg blij mee :)

0

Aanbevolen voor jou