Rayman: Origins in maart naar PC | Gamer.nl

Rayman: Origins in maart naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Consumenten die voor de releasedatum een pre-order plaatsen voor de game, ontvangen daarbij een digitale versie van Rayman 2: The Great Escape gratis.

Om de game te kunnen spelen hebben consumenten een PC nodig met Windows XP, Vista of 7 met een Intel Pentium IV 3 gigahertz-proce or of een AMD Athlon 64 3000+ 1,8 gigahertz. Voor Windows XP is 1 gigabyte aan ramgeheugen vereist, voor Vista en 7 is dat 1,5 gigabyte. Daarbij is een videokaart met 128 megabyte geheugen nodig, minimaal een Radeon X600 XT of een GeForce 6800 GT.

De aanbevolen proce or is een Intel Core2Duo E4400 2 gigahertz of een 2 gigahertz-versie van de AMD Athlon 64 X2 3800. Daarbij komt 2 gigabyte aan ram en een videokaart met 256 megabyte videogeheugen; alles vanaf de Radeon HD 2600 XT of GeForce 8600 GT.

Platformen

Rayman: Origins is in november reeds verschenen voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Versies voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS worden in februari en maart verwacht. De game verschijnt vijftien jaar na de originele Rayman en gaat terug naar zijn tweedimensionale roots. De ruim honderd personages en de zestig levels zijn helemaal handgetekend. Door vier controllers op de PC aan te sluiten kan de game door vier personen coöperatief gespeeld worden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou