Rayman komt naar DSiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Unterhaltung oftwareSelbstkontrolle (USK) maakt melding van 'Rayman' op DSiWare. Ubisoft heeft vooralsnog geen officiële aankondiging gemaakt en er is dus nog helemaal niets bekend over de game. Het is dus ook niet duidelijk of het hier om een platformgame in de trend van Rayman en Rayman 2: The Great Escape gaat, of om een verzameling minigames zoals in Rayman Raving Rabbids.

Geen armen of benen

Rayman verscheen oorspronkelijk op de PlayStation, Saturn, PC en Atari Jaguar en is een tweedimensionale platformer. De hoofdrol wordt vertolkt door een mannetje zonder armen of benen, maar wel met handen en voeten. Rayman 2: The Great Escape nam de serie naar drie dimensies, terwijl de Rayman Raving Rabbid-serie op de Wii diverse minigames behelste.

DSiWare is de downloadservice voor de Nintendo DSi waar diverse game te verkrijgen zijn. Deze games zijn met Nintendo-punten te koop.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou