Het lijkt wel alsof elke gaming held een eigen kart game krijgt. Mario en zijn vrienden begonnen met Mario Kart. Sonic volgde al snel met Sonic R en dan kan Crash Bandicoot niet achterblijven met Crash Team Racing. Ook de apenfamilie kreeg een eigen racegame namelijk Diddy Kong Racing en voor de Cube Donkey Kong Racing. De mascotte van Ubisoft, het mannetje zonder armen en benen maar mét handen en voeten, Rayman krijgt nu ook racegame waarin gamers door de levels van Rayman 2: The Great Escape rijden en ondertussen vallen leggen voor de tegenstander.

Om alles nog beter en leuker te maken is deze game oorspronkelijk bedoeld voor online mogelijkheden, vandaar de letter M achter de naam (multiplayer). Helaas moest Ubisoft vandaag bekend maken dat in ieder geval de PlayStation 2 versie geen online mode krijgt en slechts met 4 spelers (via multitap) gespeeld kan worden in een splitscreen. Of de PC versie, die net als de PS2 versie in November gereleased wordt, dit wel krijgt is nog onduidelijk.

Computer and Videogames had vandaag twee nieuwe filmpjes van Rayman M. De eerste toont slechts de ontwikkeling die game de laatste maanden heeft ondergaan en de twee is een promovideo en daardoor een stuk indrukwekkender.