Nintendo heeft Zelda en Mario, Eidos Interactive heeft Lara Croft en Ubisoft heeft Rayman. Van de eerste drie characters was al aangekondigd dat er nieuwe games op de figuren gebaseerd komen, vandaag is er echter ook een nieuwe titel voor de arm- en beenloze Rayman aangekondigd.

De platform game, die Rayman 3: Hoodlum Havoc moet gaan heten, zal uit gaan komen de voor de next-generation consoles, alsmede voor de PC. Yahoo zette het officiƫle persbericht online."Rayman 3 Hoodlum Havoc presents the leap forward the current generation of gamers has been anticipating," said Christine Burgess-Quemard, managing director of International Production, Ubi Soft Entertainment. "With groundbreaking technology and a brilliant story, this title fully reflects Ubi Soft's dedication to creating cutting-edge entertainment." Ook kregen we vandaag een email toegezonden van Ubisoft Nederland met daarin een link naar een website waar alvast wat movies op te vinden zijn. Hoewel er nog geen Rayman in beeld komt, geven de filmpjes alvast een beeld van verhaal in deel 3 van de serie.

Zo zien we dat er een cartoon leger gevormd wordt, welke als doel heeft het oppakken van Rayman. Dit leger bestaat echter uit een 1000 in het kwadraat aantal klunzen en ze willen de gamer dan ook in dienst nemen.