De Hollywood Reporter komt met het bericht dat Ray Liotta (recente films "Narc" en "Identity") de boef Gallian gaat spelen in Uwe Boll's verfilming van Dungeon Siege, de hack and slash RPG van Gas Powered Games. Veel gamers zullen hem eveneens kennen als de stem van Tommy Vercetti in Grand Theft Auto: Vice City.

Boll had voor de film, die zo'n drie uur zal duren, al een sterrencast bij elkaar verzameld.

De held in de Dungeon Siege movie draagt de naam Farmer en wordt gespeeld door Jason Statham (The Italian Job, Lock Stock). Ron Pearlman (Hellboy, Enemy at the Gates) vertolkt de rol van Norick, vriend en compagnon van Farmer. Burt Reynolds, vertolkt de rol van King Konreid en de vrouwelijke Terminator Kristanna Loken is Elora 'the Whip Woman', wie nog een belangrijke ondersteuning zal bieden aan The Farmer.

De film vertelt het verhaal van een gemeen leger dat door de wereld trekt, op naar Castle Ehb om daar de koning van de troon te stoten. Volgens producer Shawn Williamson begint de film net als het spel, en belooft het alvast een epische film vol zwaardgevechten en magie te worden. Dungeon Siege de film staat gepland voor de zomer van 2006.Ray Liotta en een of ander mokkel